Login
 • Username:

  Password:
 • Remember my login on this computer
 • Register
Archives
Categories
 • 1 (2)
Users online
 • Users: 1 Guest
 • Most Users Ever Online Is On March 20, 2019 @ 3:30 am

Unul dintre principalele obiective ale proiectului

April 27th, 2016

a fost de a spori accesul la lumină naturală în casă. Prin urmare, pe zona de interior orientată spre fațade, ferestre panoramice realizate la maxim. Și peisaj starodachnom cu mesteceni înalte și pini, o de vârstă mijlocie, stejari si artari luxuriante a devenit o parte a interiorului, inspirat gazdele prezentei lor. Grație numeroaselor suprafețe de sticlă - ferestre panoramice, cupole de lumină, pereți despărțitori, mobilier, scari de garduri si galerii - există un sentiment de lejeritate și camere pline de lumină. Luminator oferă spațiu de locuit pentru lumea din afară, pentru că în timpul nopții, fără a părăsi grădina, puteți privi la stele. Transparent galerie scrima rima cu o cupola. http://dm-design.ro/

Pavel a acoperit parchetul de culoare închisă din lemn de nuc canadian, cu o textură frumoasă. Deasupra zidurilor sunt crawling furnici gigant - obiecte de arta sculpturale. Scaun neoclasic bibliotecă cu un spate ridicat creează un efect teatral.

Sala de mese frontală este situat la capătul opus al camerei de zi de la fereastră. zonă de luat masa candelabru alocat art deco din sticla de Murano negru de Barovier & amp; Toso. Acest model, reinterpretarea imaginea tradițională a candelabre din sticlă de Murano, create de designerul Angelo Barovier în 1980 (Angelo Barovier) pentru casa regelui Arabiei Saudite în orașul Taif. Apariția unor lucruri clasice într-un interior minimalist este întotdeauna interesant. Boris Uborevich-Borowski, consideră că acest tip de joc, și grotesc. “Pune într-un mediu foarte modern, ele sunt mult mai accentuat demonstrează interior minimalist”, - explică arhitectul. Așa că scara constructivistă ușor care duce la etajul al doilea, în contrast cu un candelabru și un piept sculptat. Candelabru: Taif, Barovier & amp; Toso http://dm-design.ro/category/living/

Din camera de zi, prin deschiderea mare puteți obține într-o altă sală de mese, bucătărie. Acesta include o insulă bucătărie, unități de bucătărie și o zonă de luat masa. Și e frumos stând la masa de cină, bucurați-vă de grădină!

 

Planul parterului a oferit proiectul său pentru publicare Descărcare fotografie în profilul dvs., trimiteți un link și o scurtă descriere a proiectului. Noi vă vom contacta dacă vom lua decizia de a publica.

http://dm-design.ro/category/baie/

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Welcome to Wordpress blog!

April 27th, 2016

Wordpress - is a content management system (CMS) specifically developed to manage frequently changing content. Wordpress is ideal for creation of web blogs as for example:

 • Personal blog
 • Professional blog
 • Writer’s, traveller’s or researcher’s blog
 • Blog for discussions of various problems
 • Learning blog
 • Collection of materials

Wordpress allows publishing of data with typographic filters for proper formatting and styling of text. Publications can be categorized and archived. Internal system of links is optimized for search engines. Static pages can also be created. Wordpress allows for publishing of a group of authors.

The documentation and description of Wordpress can be found here

You can create a personal free blog right now using Informe.com free blog hosting.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...